maandag 11 juli 2011

TEXELkamp verslag van: David

Onderwerp: Het gebouw, het veld en de dieren.

HET GEBOUW…….
Jonkersbergen bestaat uit een groot gebouw, een veld en een soort mini boerderijtje. In het gebouw zijnongeveer 4 slaapzalen, een pingpongtafel, een tafelvoetbaltafel, een keuken, een woonkamer en 2 badkamers. In de slaapzalen zijn allemaal stapelbedden, de vier zalen werden allemaal verdeeld onder ons: de jongens moesten boven in de linker, de meiden boven in de rechter. Ook bij de begeleiding sliepen de mannen aan de linkerkant van het gebouw en de vrouwen aan de rechterkant.
HET VELD…….
Vlak voor het gebouw licht een heel groot grasveld. Je kan er volleyballen, voetballen, paaltje springen, scherpschieten, hekspringen en (volgens Laurens, Giamel en mij) ook rugby (TUCHDOWN!!!!!!!)(LOL). Aan de rechterkant van het veld staan ook hekken en aan de andere kant staat een pony (Dennis), een geit en 2 schapen. Op het veld hebben we echt HEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLL veel gedaan.
DE DIEREN…….
Dus zoals je nu wel weet hebben ze daar een pony, een geit en schapen. Maar er is nog een dier, een…….HANGBUIKZWIJN!!!!!!!!!! Yaëla noemde haar: Pinky. Ze leek echt gewoon verliefd op haar(zwijn is een zij…). Ze (het zwijn) is echt vet stoer want ze heeft een neusring. In de “stal” stonden een paar krukjes en er was een bakje met een soort borstel. Het liefst zat Yaëla de hele tijd Pinky te borstelen en te borstelen….

Dus nu weet je een beetje hoe het eruit komt te zien!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten