vrijdag 22 juli 2011

Het afgelopen jaar.

Na de zomervakantie was het al snel kinderkermis. De bovenbouw maakte dan mooie attracties en de andere mochten dat dan doen. Ik zat met Aline, Linnea en Marlotte.
Na de kinderkermis gingen we al snel op kamp. Wij gingen met de klas naar Naarden en dat was superleuk. Er was alleen een probleem, ze waren het huisje vergeten te huren waar we moesten overnachten. Dus we gingen samen met de jongens in de speelzaal slapen en geloof me, dat was geen pretje.
In november begonnen we al met suprises maken. Want Sinterklaas kwam al bijna.
Daarna kwam kerstmis al bijna. En deze afgelopen keer deden we geen kerstdiner. Dat was wel jammer maar gelukkig hadden de meesters en juffen iets anders leuks bedacht. Ze gingen het verhaal van jezus in de school na spelen.

Daarna deden we het songfestival en dat was superleuk. Toen moest iedereen een zelfgemaakt liedje maken en het liedje zingen, en daarna liedje playbacken.
Toen begon het project De Polder In. Voor dat project gingen we naar het Mak en dat was echt heel cool. Je zag hoe ze het water weer schoonmaken, en ze hadden een kleine mini polder. Daarna gingen we op excursie naar Nieuwland. Dat is een museum waar ze laten zien over hoe het vroeger ging en hoe Flevoland is onstaan.
Daarna kweam ons leukste project Kidz in Bizz. Dan mochten we zelf dingen gaan verkopen en reclame maken. Deze dingen gingen we verkopen: een vlindermagneet, thee, een dromenvanger en snoepjes. Ik zat in het bedrijf LIGHT en ik was de directeur. dat was super gaaf.
De High tea moeten we natuurlijk ook niet vergeten dat was de moeite om waard te zijn. En we hebben ook nog het afscheid van Trudi gevierd. En als allerlaatste het afscheid van groep acht en de musical. Het was een top jaar.

Van Donna.





1 opmerking: