vrijdag 8 juli 2011

De laatste dag van Texel (zaterdag)

Na een geweldig Texel kamp moest iedereen jammer genoeg uit zijn bed komen en degene die iets langer wilde slapen had pech. Zaterdagochtend werden we namelijk met pannen en deksels gewekt. Met veel kabaal werd iedereen wakker. Toen we ons allemaal hadden omgekleed en alle bagage naar beneden was gebracht gingen we ontbijten.

Na het ontbijt moest elk groepje iets schoon maken. Nadat de badkamer was gesopt, de keuken was opgeruimd, de slaapzalen waren geveegd en de eetzaal was gedweild gingen alle groepen op de foto. Eerst heel groep acht, toen alle klassen: als 1e meester Marco, toen juf Sanne en als laatste de groep van meester Harry. Toen nog even  alle beesten dag zeggen en op de fiets naar de boot. Iedereen vond het natuurlijk jammer dat we weg moesten maar ook iedereen was het er over eens dat ze hun familie misten. Eenmaal op de boot was iedereen doodmoe. Sommige lagen lekker op de banken, andere waren aan het kletsen over het geweldige Texel en weer andere waren nog souvenirs aan het kopen.

Nadat de boot was aangemeerd stonden er al ouders op ons te wachten. Iedereen stapte in de auto om naar het kerkje te rijden en onze fietsen op te halen.
Ik weet niet hoe het bij jullie ging maar bij de meesten hadden alle kinderen in de auto geslapen. Toen we aankwamen bij het kerkje begon iedereen te joelen en te toeteren. Eenmaal uit de auto moesten we onze fietsen uit de vrachtwagen laden.
Nadat dit was gebeurd gaven we iedereen een knuffel en gingen we op huis aan. Het was echt een geweldig Texel met de griezeltocht, de 6 kamp, garnalenvissen en nog veel meer. Het was echt een Texel kamp om nooit meer te vergeten!!!!!!!

1 opmerking:

  1. Ik ben het helemaal met de schrijver/schrijfster eens!
    Het was TOP!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen