dinsdag 15 februari 2011

Fun in Athletics

Dinsdagochtend was het dan zo ver. De Hippe hazen en de Coole kikkers mochten aantreden in sporthal de Kers voor het jaarlijkse 'Fun in Athletics'.
Elke stamgroep werd opgedeeld in tweeën en zo waren er 4 teams in de ochtend. Allemaal gekleed in de schitterende paarse Jozefshirts natuurlijk.
En gelukkig ook weer een aantal fantastisch helpende ouders, die met de groepjes meeliepen of bij de onderdelen stonden. Ouders bedankt!!!
En wat gingen ze er tegenaan onze kids. Balstoten, speerwerpen, balanceren, verspringen, hoogspringen en sprinten. En als klap op de vuurpijl de estafette, die nog even werd voor gedaan door meester Harry.

Het was geweldig om te zien ook hoe de Jozefkids elkaar aanmoedigden, sporthal de Kers stond te trillen op zijn grondvesten. Maar ook de kinderen van de andere scholen werden aangemoedigd bij de estafette. Jongens en meiden, de complimenten voor jullie sportiviteit. We wisten dat we niet meededen voor de prijzen ( hadden anders 1e en 2e geweest) maar ja omdat wij 8e jaars erbij hadden was dat ook wel zo eerlijk. En meedoen is het belangrijkste. We applaudiseerden dan ook luid voor alle scholen en hebben ons zeker ook als meest enthousiaste en sportieve school laten zien. Grote klasse!! WE zijn supertrots op jullie!
We zien nu al weer uit naar volgend jaar!!


1 opmerking:

  1. ik vond het heeeeeeeeeeeeeeel leuk
    vooral de estafette.
    ik heb nu al zin in volgend jaar. :)

    BeantwoordenVerwijderen