zaterdag 5 februari 2011

Bordspellen-middag enorm succes!

Afgelopen vrijdag hadden we dan toch nog onze bordspellen-middag. Meester was de week ervoor ziek en de klas vond dat hij er ook bij moest zijn.. Om kwart voor 2 werden de tafeltjes van gelijke hoogte bij elkaar gezet, de tafeltjes met mooie kleedjes gedekt en de spellen neergezet.
En om 2 uur stonden er al heel wat vaders, moeders,opa's en oma's klaar om eens lekker een spellletje te komen spelen. En druk werd het, om half 3 telde meester zelfs 78 mensen in ons lokaal.

Er mochten ook nog wat bovenbouwers uit de andere klassen meedoen en juf Sandra had nog wat 5e jaars over. Het was genieten geblazen. Een oma zei na afloop zelfs: "Het was niet alleen leuk om een spelletje te spelen, maar wat heb ik veel geleerd vanmiddag".

Moeilijke vragen over de Romeinse tijd, een gemene tunnel bij het vulkanenspel, een mooie oorkonde gewonnen bij het Pink Ribbon spel en uitbeelden bij het spel over insecten. Allemaal ingrediĆ«nten van een leerzame middag bij de Hippe hazen.  Een uurtje is dan ook altijd te kort.
Met dank nog aan de NSF (spellenfabriek) in Medemblik voor het beschikbaar stellen van de borden.

4 opmerkingen:

  1. Hallo hippe hazen,
    wij(oma en tante van Nolan) hebben erg genoten van de spellenmiddag. Wij zijn dol op spelletjes en jullie hadden erg leuke spellen gemaakt. We hadden ze graag allemaal gespeeld. Een pluim voor jullie allemaal, inclusief meester Harry
    ook heel leuk om alle foto,s te zien!!
    Tot de volgende keer.

    Oma en tante Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer dat ik er niet bij kon zijn want zo te zien heb ik echt wat gemist. Wat ziet het er leuk uit en wat heeft iedereen zijn/haar best gedaan. Een groot succes en een dikke pluim voor jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ik heb ook wat gemist... jeetje wat gaaf zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Hippe Hazen,

    wat ontzettend leuk jullie bordspellen-middag.
    Wat hebben jullie allemaal waanzinnig jullie best gedaan.Jullie kunnen trots op jullie zelf zin.

    Groetjes Diana
    www.awareness-jewellery.nl

    BeantwoordenVerwijderen