woensdag 6 april 2011

Veldvoetbal jongens groep 7 en 8

Vandaag hebben we meegedaan met het scholenveldvoetbal bij de Zwaluwen.
We aten om 12 uur bij meester Harry in het lokaal en moesten om kwart over 12 op de fiets richting de Berkhouterweg. Pierre ( de vader van Lennon) reed ook met ons mee.

Wie er meededen: Sonny, Lennon, Sam, Bram, Luuk, Ben, Sten, Remco, Lars, Jasey, David, Piërre, Giamel, Ties en Bowey
Maar het was jammer dat de eerste wedstrijd uitviel omdat de Jules Verneschool niet meer meedeed. De tweede wedstrijd tegen de Ichtus was 0-0 geworden. We moesten ook tegen de Dynamis en dat was 2-0 voor ons. De vierde wedstrijd tegen het Kompas hadden we helaas met 0-3 verloren. Gelukkig hadden we de laatste wedstrijd tegen de Montesori met 1-0 gewonnen. We zijn helaas niet door naar de finale. Maar het was een leuke middag en iedereen had plezier en heeft goed gevoetbald.











Mark (vader van Ties), Piërre (vader van Lennon) en meester Harry natuurlijk, bedankt voor het coachen, begeleiden en vlaggen van de wedstrijden en Myrna bedankt voor de limonade en het lekkers en het wassen van de shirtjes. Helemaal top!!
Veel succes voor de meiden morgen!
Groeten van Bowey

6 opmerkingen:

  1. Was echt heel jammer!!!!!
    1 doelpunt minder....
    Maar het was heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het was echt mega leuk
    we hebben 2 wedstrijden gewonnen
    1 verloren
    en 1 gelijk
    ik heb nu al zin in volgend jaar1!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jammer voor jullie maar de zesde woorden eerste echt waar maar hebben jullie best gedaan goed gedaan 8ste jaars ooooooooooooooooooooooh en 7de jaars

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke foto bowey!!!
    en GR 5-6 wint wel!!!!

    GR nolan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oeps gr 5-6 waren aleen wel door naar de winaars Poule 7-8 was dat NIET. toen waren wij heel zwaar ingedeeld. daar werden wij van de 3 2e.
    het was de 2e wedstrijd heeeeeeeeeeeel spannend want waneer we die wonnen waren wij door naar de 1/2 finale halaas hadden we die met 2-1 verloren
    maar als nog was het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk

    Met vriendelijke groet Nolan

    BeantwoordenVerwijderen